Katariinan seikkailut 2012 (SM- ja DM-kisat)

Keskustelua H-veneelle soveltuvista kilpailuista ja kilpailemisesta

Moderator: Kristian

Post Reply
FIN931
Posts: 352
Joined: Sat 17.3.2007 11.55
Location: HSK

Katariinan seikkailut 2012 (SM- ja DM-kisat)

Post by FIN931 » Mon 2.7.2012 21.37

Katariinan (FIN-931) tämän kesän ulkomaan matkailu pitää sisällään Ruotsin ja Tanskan mestaruuskilpailut.

Tätä kirjoittaessani Ruotisin mestaruuskilpailut ovat takana. Olemme menossa lautalla Göteborgista Jyllantiin. Tanskan mestaruuskilpailut alkavat keskiviikkona.

Ruotsin mestaruuskilpailut olivat hieno kokemus, voin suositella. Kilpailut pidettiin Vänersborgissa, Vänernin eteläpäässä, Göta- kanavan tuntumassa. Järjestelyt olivat erinomaiset niin järvellä kuin maissa. Tuulet olivat järvimaisen siftailevia, mutta kuitenkin ennakoitavissa. Tuulen voimakkuus oli 4-9 m/s. Katariinan loppusijoitus oli 7/29, mihin täytyy olla tyytyväinen. Voin suositella Ruotsin mestaruuskisoja, osallistukaa ihmeessä.

Juuso ei työesteiden johdosta päässyt Vänesborgiin. Miehistössä olivat allekirjoittaneen lisäksi Aapo (Heijola), Aapon sisko Saila Reinius ja Tuuli Somma. Saila ja Tuuli ovat kokeneita Match race purjehtijoita NJKn Match Racing Centeristä, minkä huomasi rutiinissa ja osaamisen tasossa. Juuso osallistuu Tanskan mestaruuskilpailuihin.

Kuten edellä totesin, Tanskan mestaruuskisat alkavat keskiviikkona Århusissa. On todella mielenkiintoista nähdä ja kokea kyseiset kisat. Kilpailujen taso tulee varmasti olevan timanttinen, saa nähdä miten Katariina pysyy mukana vauhdissa ja tilanteissa.

Århusin jälkeen lennän Juuson kanssa takaisin Suomeen. Aapon perhe tulee vastaavasti Tanskaan. Aapo lomailee viikon verran perheineen Tanskassa ja Ruotissa - H-vene auton perässä.

Kumpaankaan kisaan ei osallistu muita suomalaisia, mitä voi ihmetellä. Mielestämme kansainväliset kilpailut ovat H-veneilyn suola. Osallistuminen on vaivatonta eikä mitenkään kohtuuttoman arvokasta. Kisat ovat hyvin järjestettyjä, kovatasoisia ja MM-kisoihin verrattuna tunnelma on kotoinen.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest