H-vene.fi

Yleistä keskustelua purjehduksesta ja sen vierestä

Moderator: Kristian

Post Reply
Vpl
Posts: 761
Joined: Sun 11.3.2007 00.14
Location: Helsinki

H-vene.fi

Post by Vpl » Tue 22.6.2010 15.00

No niin Sepit ja Seijat,

H-vene.fi:n etusivulle on nyt räkäisty pikapäivityksenä kuva viikonlopun SM:stä.

Pikauudistuksen jälkeen lähdetään funtsimaan isompaa remonttia. Ideoita ja ajatuksia saa heittää.
Team Bra, Valentina FIN-916

306
Posts: 1156
Joined: Sat 26.1.2008 01.25
Location: Hki
Contact:

Re: H-vene.fi

Post by 306 » Tue 22.6.2010 16.02

Vpl wrote:No niin Sepit ja Seijat,

H-vene.fi:n etusivulle on nyt räkäisty pikapäivityksenä kuva viikonlopun SM:stä.

Pikauudistuksen jälkeen lähdetään funtsimaan isompaa remonttia. Ideoita ja ajatuksia saa heittää.
Sinänsä olisi varmaan hyvä hahmottaa mitä lähdetään hakemaan. Mitään tämän sivuston kanssa päällekkäistä ei varmaan kannata sinne uudestaan tehdä vaan nämä kaksi olisi hyvä pitää toisiaan tukevina.

En tiedä onko liiton sivuilla lähtökohtaisesti vain edustuksellinen tarkoitus? Tietenkin siellä olisi hyvä tiedottaa arvokisoista ja niiden tuloksista, liiton vuosikokousten pöytäkirjoista (jos ovat avoimia), koota jonkinlaista arkistoa vuosittaisista H-sijoituksista siltä osin kun vaan saadaan tietoa kerättyä (vaikka koko liiton ajalta) jne. Jako rennompaan tuunailuun täällä ja korkean profiilin kilpailuun siellä on kuitenkin jossain määrin perusteltu ja varmasti viehättää sponsoreita ym. enemmän.

Kansallisten arvokisojen osalta olisi kyllä ihan hieno saada semmoinen sääntömuutos, että noita gps-trackereita voisi käyttää ja jos ei muuta, laittaa linkit tärkeimpiin kisoihin tänne tracker-arkistoomme. Jatkossakin on varmaan kätevämpi keskittää nuo track-keskukset tänne h-nettiin vai onko parempi toimittaa arvokisojen trackit "virallisemmin" h-fihin? Joka tapauksessa kisojen jälkipyykkääminen olisi mielestäni vaivan arvoista! :)

Edustukselliselta pohjalta voisi ajatella, että päätiedot olisi esim. suomeksi ja englanniksi? Sekin osalta saisi tiedot pysymään "itse asiassa" ja jättää rönsyilyt tänne. Tietty pakollinen veneen esittely ym. siihen kuuluisi.

Vinkkejähän voisi käydä katsomassa muista H-liitoista. Ruotsalaisillahan on toki mukana kaikenmoista h-nettiin liitettyä matskua joten niihin ei ehkä kannata panostaa.

Ja uutis- ja ajankohtaistiedot etusivulla ovat mielestäni hyvä juttu jatkossakin.
306

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest