Pursiseura kaipaa purjeita

Moderator: Kristian

Post Reply
Kivi
Posts: 2
Joined: Thu 2.5.2019 21.22

Pursiseura kaipaa purjeita

Post by Kivi »

Moro, Tampereen Pursiseuran junioritoiminnan S/Y Ursula etsii kipeästi sopuhintaisia purjeita.

Muutama vuosi sitten Tampereen Pursiseuran junioritoiminta oli ostamassa perämoottoria partiolippukunta Kalevan Karhuilta. Ostotoimenpidettä suoritettaessa ilmeni kuitenkin ongelma, sillä perämoottoriin oli tarttunut H-vene. Tarkoituksena ei koskaan ollut haalia junioritoiminnalle H-venettä, mutta se saatiin Kalevan Karhuilta lahjoituksena.

Ursula on oikea klassikko vuodelta 1969, joka omaa numeron L-4. Veneen kunto ei hivele silmiä, eikä varsinkaan hajunystyröitä, sillä sisätilat ovat keränneet kattomaton alle runsaasti kosteutta ja sen tuomaa hometta. Veneen sisä- ja ulkotilojen kunnostusprosessi on kuitenkin käynnissä talkootyylillä. Myöskään purjeet eivät olleet loistokunnossa veneen saadessamme. Venettä on nyt purjehdittu muutaman kesän ajan vanhoilla purjeilla. Viime kesän loppupuolella vanhat purjeet kuitenkin sanoivat itsensä irti. Tällä hetkellä Ursulan varustukseen kuuluvat siis vanha, mutta ehjähkö fokka, isopurje, jolle pitäisi näyttää purjeneulaa ja spinnu, joka jakautui kauden viimeisessä kisassa useaan osaan.

Etsimme purjeita, jotka olisivat retkeilykäyttöön soveltuvat. Rahaa ei junioritoiminnalla ole hassattavana uutena hankittaviin purjeisiin, sillä veneen kunnostus vie kaikki vanhukselle varatut roposet. Etsinnässä on siis koko setti (fokka, isopurje ja spinnu). Tarjoa meille vanhoja purjeitasi tai ilmianna suuren kasan vanhoja purjeita omaava kaverisi!
Juha Tanskanen
Posts: 8
Joined: Thu 16.5.2019 08.25

Re: Pursiseura kaipaa purjeita

Post by Juha Tanskanen »

Hei,
Meillä olisi ehjä spinnu tarjolla. Mikä olisi sopiva hinta sille ? Spinnu Helsingissä. T.Juha Tanskanen 0505577860
Teme
Posts: 3
Joined: Fri 3.5.2019 09.36

Re: Pursiseura kaipaa purjeita

Post by Teme »

Onko vielä tarvetta purjeille? Helsingistä löytyisi yhdet vanhat.
Kivi
Posts: 2
Joined: Thu 2.5.2019 21.22

Re: Pursiseura kaipaa purjeita

Post by Kivi »

Vielä ei ole purjeita löytynyt, joten toki kiinnostaa. Voisitko ottaa vielä yhteyttä maililla osoitteeseen junioripaallikko@taps.fi niin saadaan selviteltyä asiaa pidemmälle.

Kivi
Teme
Posts: 3
Joined: Fri 3.5.2019 09.36

Re: Pursiseura kaipaa purjeita

Post by Teme »

Maili laitettu.
Post Reply