Page 1 of 1

Pursiseura kaipaa purjeita

Posted: Thu 2.5.2019 21.25
by Kivi
Moro, Tampereen Pursiseuran junioritoiminnan S/Y Ursula etsii kipeästi sopuhintaisia purjeita.

Muutama vuosi sitten Tampereen Pursiseuran junioritoiminta oli ostamassa perämoottoria partiolippukunta Kalevan Karhuilta. Ostotoimenpidettä suoritettaessa ilmeni kuitenkin ongelma, sillä perämoottoriin oli tarttunut H-vene. Tarkoituksena ei koskaan ollut haalia junioritoiminnalle H-venettä, mutta se saatiin Kalevan Karhuilta lahjoituksena.

Ursula on oikea klassikko vuodelta 1969, joka omaa numeron L-4. Veneen kunto ei hivele silmiä, eikä varsinkaan hajunystyröitä, sillä sisätilat ovat keränneet kattomaton alle runsaasti kosteutta ja sen tuomaa hometta. Veneen sisä- ja ulkotilojen kunnostusprosessi on kuitenkin käynnissä talkootyylillä. Myöskään purjeet eivät olleet loistokunnossa veneen saadessamme. Venettä on nyt purjehdittu muutaman kesän ajan vanhoilla purjeilla. Viime kesän loppupuolella vanhat purjeet kuitenkin sanoivat itsensä irti. Tällä hetkellä Ursulan varustukseen kuuluvat siis vanha, mutta ehjähkö fokka, isopurje, jolle pitäisi näyttää purjeneulaa ja spinnu, joka jakautui kauden viimeisessä kisassa useaan osaan.

Etsimme purjeita, jotka olisivat retkeilykäyttöön soveltuvat. Rahaa ei junioritoiminnalla ole hassattavana uutena hankittaviin purjeisiin, sillä veneen kunnostus vie kaikki vanhukselle varatut roposet. Etsinnässä on siis koko setti (fokka, isopurje ja spinnu). Tarjoa meille vanhoja purjeitasi tai ilmianna suuren kasan vanhoja purjeita omaava kaverisi!

Re: Pursiseura kaipaa purjeita

Posted: Thu 16.5.2019 08.27
by Juha Tanskanen
Hei,
Meillä olisi ehjä spinnu tarjolla. Mikä olisi sopiva hinta sille ? Spinnu Helsingissä. T.Juha Tanskanen 0505577860

Re: Pursiseura kaipaa purjeita

Posted: Wed 14.8.2019 10.10
by Teme
Onko vielä tarvetta purjeille? Helsingistä löytyisi yhdet vanhat.

Re: Pursiseura kaipaa purjeita

Posted: Tue 20.8.2019 18.00
by Kivi
Vielä ei ole purjeita löytynyt, joten toki kiinnostaa. Voisitko ottaa vielä yhteyttä maililla osoitteeseen junioripaallikko@taps.fi niin saadaan selviteltyä asiaa pidemmälle.

Kivi

Re: Pursiseura kaipaa purjeita

Posted: Wed 4.9.2019 19.18
by Teme
Maili laitettu.