H-luokan kauden 2008 Päättäjäiset

Keskustelua purjehdustapahtumista ja -tapaamisista H-veneilijöille

Moderator: Kristian

FIN931
Posts: 352
Joined: Sat 17.3.2007 11.55
Location: HSK

H-luokan kauden 2008 Päättäjäiset

Post by FIN931 »

Mitä mieltä olette, tulisiko pitää kauden päättäjäiset viime syksyn tapaan? Paikka voisi olla vaikka Blue Peter. WB:ltä saisi varmaan jonkun kertomaan näkemyksiään H-veneen trimmaamisesta. Oisko muita ajatuksia illan ohjelmaksi? (Säännöistä voitasiin pitää tilaisuus taas ens keväänä: vuoden vaihteessa ilmestyy uusi, jossain määrin muutettu sääntökirja)

Voitaisiin samalla miettiä ens kesän Pääkaupunkiseudun ranking-sarjaa. Mun mielestä hommaa voitaisiin keskittää enemmän yhteen viikonloppuun kilpailuksi "Pääkaupunkiseudun mestaruudesta" niin, että lauanataina olisi matkakilpailu johonkin lähiseudun saareen, jossa yövyttäisiin ja sitten sunnuntaina ajettaisiin 4-6 lyhyttä ratakisaa.
Lauri
Posts: 715
Joined: Wed 4.7.2007 19.18
Location: Helsinki

Post by Lauri »

Kyllä, olisi kiva jos tuosta tulisi jokasyksyinen traditio.

Viime syksyn tilaisuus oli hyvä siitä, että ohjelma oli sopiva sekä matka- että kilpapurjehtijoita ajatellen (tai ainakin ohjelman alkuosa, lopuksi taisi olla palkintojenjakoa ja myös jotakin kilpailujen suunnittelua? jouduin lähtemään kesken pois). Ja sellaisena yleisluontoisena tapahtumana syksyn tapaaminen olisi kiva säilyttääkin. Tavoitteena voisi olla saada esityksiin sisältöä, josta sekä enemmän että vähemmän purjehtineet, kisaajat ja retkeilijät saavat jotakin irti.

Aihepiiri, josta itse toivoisin kuulevani lisää, on vanhemman H-veneen modernisointi: Mitä sellaista veneelle pitäisi tai voisi tehdä mistä on todella hyötyä purjehduksen kannalta? Viime syksynä tärkeimmäksi jutuksi mainitiin saalinkien jäykistäminen. Tai ainakin se jäi mieleen, mutta on yhä minulta tekemättä. Ei haittaisi, vaikka joku kertoisi uudestaankin miksi ne saalingit pitäisi olla mastossa jäykästi kiinni ja missä asennossa.
Hopeanuoli
Posts: 119
Joined: Mon 20.8.2007 22.21
Location: Helsinki
Contact:

Post by Hopeanuoli »

Viime vuoden malli on mielestäni hyvä. Uudestaan! :-P

Olisi myös kiva illan aikana kuulla viimeiset tilastot H-vene.netin käytöstä. Pystytkö kertoo Erkka? Ja ehkä jotain keskustelua sivuston kehityksestä? Ideointia jne?
Team Bra - Fin-916 Valentina
harald
Posts: 171
Joined: Wed 27.6.2007 21.52
Location: Drumsö
Contact:

Re: H-luokan kauden 2008 Päättäjäiset

Post by harald »

FIN931 wrote:(Säännöistä voitasiin pitää tilaisuus taas ens keväänä: vuoden vaihteessa ilmestyy uusi, jossain määrin muutettu sääntökirja)
Ilmestyi jo. Astuu itseasiassa voimaan 1.1.2009 joten olisi kyllä kiva jos ne saisi
lukea ennen sitä :)

http://isaf.org/20348.php

http://www.fe83.org/forum/viewtopic.php?t=1792

http://rrsstudy.blogspot.com/
306
Posts: 1169
Joined: Sat 26.1.2008 01.25
Location: Hki
Contact:

Post by 306 »

Lauri wrote:Kyllä, olisi kiva jos tuosta tulisi jokasyksyinen traditio.
Samaa mieltä. Purjeiden trimmaus on ihan yleispätevää ohjelmaa, tosin Laurin ehdottama veneen "saneeraus" voisi olla mielenkiintoista myös.

Toisaalla ehdottelin, että jos innostusta löytyy, voitaisiin pitää myös ihan retkeilyhenkinen ilta jossain yhteydessä. Tämä tosin vaatisi hieman yhteistyötä, ajatuksenani oli ns. "eksoottisten saarten ajo-ohjeet" eli koskapa turun venesissien tiedot Suomenlahdesta on aika kehnot (ohjeita pursiseurojen yksityisiin laitureihin ja muihin mm. intin hätäsatamiin joita -toivottavasti- ei tarvita kuitenkaan) niin olisi mukava koota tätä tietotaitoa. Ponnistuksena olisi skannata karttapohja johon rantautumisohjeet olisi summattu. Aiheesta tosin pitäisi ensin käydä hieman keskustelua täällä palstoilla että homman määrä tulisi hahmotettua ja koordinoitua. Lopputuloksena voisi olla siisti pdf jolla kokonaisuuden voisi esittää itse tilaisuudessa vaikka videotykillä missä muut paikat tuntevat voisivat sanoa omat näkemyksensä. Tieto voitaisiin sitten kääntää esim. wiki-sivuiksi tai toimittaa sähköisesti sitä kaipaaville. Olettaisin, ettei paikkoja varmaan toistakymmentä enempää ole joten työmäärä ei varmaan kenenkään selkää katkaisisi ja mikäli materiaalin taso sovitaan, voin itsekin tietoa pdf:ksi koota. Jos ajatus saa kannatusta, semmosen voisi ainakin esittää tulevana ohjelmistona kausijuhlan yhteydessä.

Harmi, että varsinainen H:n juhlavuosi jo ehti mennä (tänä vuonna 41vee) koska olisi ollut hienoa pyyttä itse Hans juhlakaluksi kertomaan H-veneen vaiheista, inspiraation lähteistä ja muista vaikuttimista ja vastaavasti miten H:n tekeminen on vaikuttanut sen jälkeiseen venesuunnitteluun sekä Hansilla että muilla suunnittelijoilla. Esim. takila purjeiden leikkauksen suhteen oli tuohon aikaan hiukan edellä aikaansa jos olen oikein ymmärtänyt ja kapeat fokat ovat nyt taas tulossa "muotiin". Häntä pitäisi joka tapauksessa lähestyä ennemmin tai myöhemmin mikäli H-kirjaprojekti viriää taas talven tullen. Itselläni saattaisi ainakin tänä talvena aikaa moiseen ollakin.

Toinen juttu mitä voisi alkaa junailemaan ja josta voisi kausijuhlassakin kysellä olisi H-netin tarra tai kenties jopa viiriprojekti. Sivuston suosio on kasvanut kovaa vauhtia ja hyvä niin, hienoa toki olisi jatkaa vielä loputkin holkistit saman katon alle. Tärkeää olisi antaa semmoinen pehmeä vaikutelma ettei leppoisammat veneilijät luule tätä yksinomaan kilpailu- tai retkeilyporukaksi. Etenkin remonttisivut (kunpa vielä jossain vaiheessa saataisiin wiki-pohja toimimaan, sieltä itse ensimmäiset h-venetiedot kävin katsomassa!) varmasti kiinnostavat kaikkia.

Siisti mainostarra veneeseen tai Merikarhut-tyyppinen tunnistettava sivuston viiri voisi olla semmoinen jonka voisi tilata jos kiinnostusta on riittävästi. Joku luonnosmainen ehdotus kokouksessa voisi olla hyvä esittää keskustelun aloittamiseksi. Tarraluonnoksia sivulla näyttää jo olevankin, itse liittyin mukaan vasta myöhemmin joten en tiedä sen keskustelun vaiheista. Jos yhteyksiä esim. mainosalaan löytyy olisi hyvä sittemmin selvittää miten iso sarja esim. viiriä olisi syytä teettää että hinta olisi kohtuullinen ja onko innostuneita sitoutuneita tilaajia riittävästi.

Sääntöilta on varmasti hyvä pitää myös erikseen ja varata tämän kausijuhlan ohjelma hiukan yleispäteväksi kuten viimeksikin. Venemessujen yhteydessä harmitti ettei tapaamisesta tullut mitään, siihen yhteyteen voisi jotain miettiä myös. Viimeksi varsinaista teemaa ei ollut mikä varmaan vaikutti hieman kiinnostukseen.

Joka tapauksessa rankingin palkintojenjako täytyy ehdottomasti olla juhlallinen juttu ja tämmönen ilta siten paikallaan! :)
306
Vpl
Posts: 761
Joined: Sun 11.3.2007 00.14
Location: Helsinki

Post by Vpl »

Mukana ollaan.

Onko lokakuun 16. päivä torstai sopiva päivä tapahtumalle? Pitää varata tarpeeksi suuri tila, että porukkaa mahtuu tarpeeksi paikalle. Eli kaikki H-purjehtijat mukaan.

Ja tiedoksi, että Thomas on jo alustavasti puhunut WB:n edustajan kanssa tapahtumaan osallistumisesta, kunhan vain aikataulut osuu yksiin. Ja aikataulu on ajoissa selvillä.
Team Bra, Valentina FIN-916
FIN931
Posts: 352
Joined: Sat 17.3.2007 11.55
Location: HSK

Post by FIN931 »

Mää oon loppuviikon 42 reissussa. 9.10 tai 23.10 ois sopivia päiviä.
Hopeanuoli
Posts: 119
Joined: Mon 20.8.2007 22.21
Location: Helsinki
Contact:

Post by Hopeanuoli »

Viikko 42 menee kokonaan ulkomailla. Joku muu päivä olisi siis parempi.
Team Bra - Fin-916 Valentina
Vpl
Posts: 761
Joined: Sun 11.3.2007 00.14
Location: Helsinki

Post by Vpl »

9.10. torstai vaikuttaa erinomaiselta päivältä.

Muille?
Team Bra, Valentina FIN-916
Kristian
Ylläpitäjä
Posts: 169
Joined: Sat 10.3.2007 18.53
Location: Espoo / Suomenoja
Contact:

Post by Kristian »

vaikuttaa hyvältä
Team Bra, F18 Hobie Tiger
David
Posts: 79
Joined: Sun 11.3.2007 00.11
Location: Helsinki / Merihaka
Contact:

Post by David »

Vaikuttaa hyvältä myös minulle :)
Lauri
Posts: 715
Joined: Wed 4.7.2007 19.18
Location: Helsinki

Post by Lauri »

9.10. on paras esillä olleista vaihtoehdoista.
Erkka
Ylläpitäjä
Posts: 570
Joined: Sat 10.3.2007 03.01
Location: Espoo / Suomenoja
Contact:

Post by Erkka »

9.10 sopii myös minulle.
Ehtisittekö Matti tai VPL selvittää sopiiko ajankohta Blue Peterille?

Minä voisin koota tilaisuuteen jonkinlaisen esityksen "H-retkeilijän vinkit" tms, jossa voisin esitellä mm. omia ja muiden veneiden retkivarusteasennuksia, kertoa omia kokemuksia ja vinkkejä retkipurjehduksen tiimoilta ja ehkä esitellä joitain kohteita valokuvien avulla tms. Ajatuksena siis innostaa muutaman yön veneessä yöpyneet hiukan pidemmillekin retkille, joilla koko venekunta viihtyy.
Olisko muita innokkaita osallistumaan retkiesityksen valmisteluun?

h-vene.net:in käyttäjätilastoista ja jatkosuunnitelmista yms voin myös kertoa/keskusteluttaa, ja voin muutenkin koota tilaisuuden aikataulun jne kunhan puhujat varmistuvat.

Haluaakohan joku tulla paikalle "h-veneliiton edustajana"?

Itse en aio edistää satamatietojen koostamista webiin, koska olen osallisena yhteisössä, joka julkaisee satamakirjoja paperiversioina. Myönnän toki että Suomenlahden osalta kirja ei ehkä ole niin mielenkiintoinen kuin Turun Saariston osa.

H-vene.net -logoprojekti on jäänyt kesken, kun riittävän montaa minun absoluuttista pikselisilmääni miellyttävää logo-ehdotusta ei ole tullut:)
( hfoorumi/viewtopic.php?t=38 )
Erkka
erkka (at) h-vene piste net
harald
Posts: 171
Joined: Wed 27.6.2007 21.52
Location: Drumsö
Contact:

Post by harald »

306 wrote:...Tämä tosin vaatisi hieman yhteistyötä, ajatuksenani oli ns. "eksoottisten saarten ajo-ohjeet" ....
Asiaa on puitu FEneilijöiden keskuudessa myös. Koska veneet ovat luonteeltaan sukua,
ja pääkaupunkiseudun saaret samat olisi ehkä järkevää tehdä yhteistyötä tässä asiassa?
FIN931
Posts: 352
Joined: Sat 17.3.2007 11.55
Location: HSK

Post by FIN931 »

Voin soitaa Blue Peteriin ja varata sieltä tilaa illaksi 9.10. Kuinhan monta meitä mahtaa tulla? Muistaako kukaan tarkemmin kuinka monta meitä viime syksynä oli (paitsi, lukumäärä oli kiitettävä)
306
Posts: 1169
Joined: Sat 26.1.2008 01.25
Location: Hki
Contact:

Post by 306 »

harald wrote:
306 wrote:...Tämä tosin vaatisi hieman yhteistyötä, ajatuksenani oli ns. "eksoottisten saarten ajo-ohjeet" ....
Asiaa on puitu FEneilijöiden keskuudessa myös. Koska veneet ovat luonteeltaan sukua,
ja pääkaupunkiseudun saaret samat olisi ehkä järkevää tehdä yhteistyötä tässä asiassa?
Ilman muuta! FEneiden syväys taisi olla myös samaa luokkaa joten onnistuneeseen rantautumiseen riittää ettei köli kolise vaikkei syvyyslukemista tietäisikään kunhan nyt hiukan tarkkailee onko vedenkorkeus jotenkin poikkeuksellinen (itselläni varusteista puuttuu mm. kaiku). :)

Olette selvästi saman asian ytimessä keskustelussanne. Kuinka ollakkaan itse kyselin tuolla toisaalla juuri miten sinne keskusteluissa vilahtaneelle Kaparenille pääsee. Kiireessä päätin sitten mennä vaan ja veni vidi vici siitä tuli. Hyväksi onneksi paikalla oli paljon syvyyksiin perehtyneitä moottoriveneilijöitä ja antoivat hyvät ohjeet itse "laguuniin" ajamiseen. Taisi olla niin, että veden suunnasta 1. ja 2. viimeiseen poijuun pääsi 1,3 syväyksisellä H:lla varovaisuutta noudattaen. Muut ajo-ohjeet pitäisi kyllä jo piirtää.. ;)

Muutenkin reissuveneilyyn liittyvän illan voisi hyvin järjestää kimpassa jos saataisiin enemmän innostunutta porukkaa mukaan. Jos homma lähtee keulimaan voisi semmonen lähiseudun opasmoniste olla ihan realistinenkin juttu. Sen sijaan että sissien logiikan mukaan maksetaan 60€ aina kun tiedot päivittyy voisi tässä järkätä homman jotenkin wiki-pohjalle niin että paikat voisi printailla sivu kerrallaan tarpeen mukaan ja päivittää tietojaan samalla periaatteella.

Jahkaa aikaa ja rahkeita on, voitaisiin tästä aiheesta perustaa oma keskustelu ja miettiä lisää.
Last edited by 306 on Wed 17.9.2008 11.55, edited 1 time in total.
306
306
Posts: 1169
Joined: Sat 26.1.2008 01.25
Location: Hki
Contact:

Post by 306 »

FIN931 wrote:Voin soitaa Blue Peteriin ja varata sieltä tilaa illaksi 9.10. Kuinhan monta meitä mahtaa tulla? Muistaako kukaan tarkemmin kuinka monta meitä viime syksynä oli (paitsi, lukumäärä oli kiitettävä)
Onnistuisikohan jonkinmoinen kabinettitila vai vaatiiko se jotain ruoka- tai juomatarjoilupakotteita? Viimeksi tuli niitä pirkuleen tanskalaisturisteja ölisemään siihen naulakoille ja meinas mennä esitelmät sivu suun. Sohvat kyllä oli mukavat. :)
306
Lauri
Posts: 715
Joined: Wed 4.7.2007 19.18
Location: Helsinki

Post by Lauri »

Erkka wrote: voisin esitellä mm. omia ja muiden veneiden retkivarusteasennuksia, kertoa omia kokemuksia ja vinkkejä retkipurjehduksen tiimoilta ja ehkä esitellä joitain kohteita valokuvien avulla tms. Ajatuksena siis innostaa muutaman yön veneessä yöpyneet hiukan pidemmillekin retkille, joilla koko venekunta viihtyy.
Olisko muita innokkaita osallistumaan retkiesityksen valmisteluun?
Retkivarusteasennusjuttu on hyvä. Jos on kiinnostusta, niin voin tuoda paikalle katsottavaksi loppukesästä tekemäni keulapiikin hyllyn, ne on helppo irroittaa (hfoorumi/viewtopic.php?t=411). Mitä muuta apua retkiesitykseen voisi antaa? Voisin kyllä kertoa miksi H-vene vastaa melkein hotellimajotusta eikä isompaa venettä tarvita, jollei miehistön koko kasva veneestä ulos. Riittää kun vertailukohdaksi otetaan moottoripyörämatkailu teltan kanssa... mutta osaatte varmaan kuvitella itsekin. Mopo on kyllä parempi kulkuväline silloin kun haluttaa mennä vuoristoon, sinne veneellä pääsy on vähän hankalampaa.

Retkeilykohteista en osaa sanoa, me ei juurikaan liikuta noissa täysin vapaasti käytetävissä paikoissa, mutta onhan http://retkeilysaaret.fi/ jo tuttu? Ihan oman satamaohjeen kokoaminen olisi todella iso projekti, pitäisi tehdä luotauksia jne. jotta lähestymisohjeista olisi oikeasti hyötyä.
306
Posts: 1169
Joined: Sat 26.1.2008 01.25
Location: Hki
Contact:

Post by 306 »

Lauri wrote: Retkeilykohteista en osaa sanoa, me ei juurikaan liikuta noissa täysin vapaasti käytetävissä paikoissa, mutta onhan http://retkeilysaaret.fi/ jo tuttu? Ihan oman satamaohjeen kokoaminen olisi todella iso projekti, pitäisi tehdä luotauksia jne. jotta lähestymisohjeista olisi oikeasti hyötyä.
Kuulostais että retki-illankin saatais aikaan ainakin aiheiden puolesta. Vuosijuhlan yhteydessä olisi mielestäni hyvä jos aiheesta puhuttaisiin yleisellä tasolla ettei kisamiehet vastaavasti väsy. ;) Mutta olisi joka tapauksessa hyvä mainostaa retki-iltoja ja muita sääntöiltoja tulevana ohjelmistona jos ei muuten. Erkan ja Laurin esimerkit ilman muuta kiinnostaa ja mikäs niitä olisi katsellessa.

Retkisaarisivujen (itse lobbaan wiki-pohjaista toteutusta joka olisi sivu kerrallaan printattavissa) puolesta mielestäni on tärkeää ettei yritetäkään tehdä siitä samalla tavalla yleispätevää kun sisseillä. Meille ja FEneille riittää, että rantaan pääsee vaikka syvyydet olisikin tuntemattomia. Näin ollen riittäisi, kun sivulla olisi karttapohja (vaikka sitten ääriviivoiltaan uusiksi piirrettynä jos tekijänoikeudet on ongelma) sen verran yleispätevästi että siihen voi piirtää toimivaksi havaitun reitin ja esim. silmämääräiset kivi- ja syvyyshavainnot suoraan rantaan asti. Näin saataisiin aikakin yksi reitti rantaan asti ja nämä tiedot jakamalla monta uutta saarta reissattaviksi. Kaikki tämä niin epävirallisesti ettei kukaan edes keksi alkaa urputtamaan jos on hätäpäissään ajellut kivelle kaikesta huolimatta.

Esimerkinomaisesti voisin tehdä wikisivun Kaparenista Espoon edustalla jota on pidetty hankalana purjeveneille. En ole moista sivua ennen tehnyt joten voi olla, että tulee asiaa ylläpidolle.. Retkeilypuolen wiki lie hyvä paikka tälle koeajolle vai kuinka toimitaan? Tämä nyt jos ideasta ei tule ristiriitoja vaan nähdään rakentavana ratkaisuna..?

Mikäli Erkalla on yhteydet eteenpäin niin nämä keskustelemamme wiki-sivuidean voisi nähdä myös ikäänkuin "tilauksena" tulevien kirjojen sisältöön Suomenlahdella tarkempaa luotailua ja kartoitusta varten. En tiedä millä perusteella nykyiset paikat on valittu, mutta tällä voisi tulla lisää ideoita jatkoon. Turun saariston kirjaa on pakko kehua huomattavasti enemmän hintansa arvoiseksi.

Mites tyhmänä ajatuksena pidätte Merikarhut-tyyppistä viiriä? Tarra voisi toimia paremmin mainoksena webbiosoitteineen mutta nyt kun uudet tarrat veneisiin ovat kuumana puheenaiheena rekisteröinnin puolesta on hyvä miettiä minne semmoisen veneessä laittaisi? Tästäkin voisi jutella juhlassa, ihan vaan selvittääksemme onko näiden tyyppisellä mainostamisella kannatusta. Vastaavasti muita tapoja tiedottaa H-veneille esim. talvisäilytyspaikoilla voisi miettiä käyntikorttien tms. muodossa. No, toki tätä kaikkea pohdintaa voi tehdä myös täällä foorumissa joten täältä tähän.. :)
306
306
Posts: 1169
Joined: Sat 26.1.2008 01.25
Location: Hki
Contact:

Post by 306 »

Erkka wrote:9.10 sopii myös minulle.
Olisko muita innokkaita osallistumaan retkiesityksen valmisteluun?

h-vene.net:in käyttäjätilastoista ja jatkosuunnitelmista yms voin myös kertoa/keskusteluttaa, ja voin muutenkin koota tilaisuuden aikataulun jne kunhan puhujat varmistuvat.

Haluaakohan joku tulla paikalle "h-veneliiton edustajana"?
En tiedä miten voisin parhaiten auttaa. Ainakin omassa veneessäni on ihan hyvä pentteri ja lämmitinasennukset (by Lauri) joista voin kuvat näpätä. Voisin myös kuvata tilaa säästävän ja nostoa nopeuttavan fokkapeiteratkaisuni josta jämiksi jäi kelvolliset pehmustetyynyt.

Se retkiwiki-proto on tietty harkinnan mukaan mahdollista liittää retkiesitykseen. Onkohan tarkoitus käyttää videotykkiä? Semmoinen saattoi Peteri kabinetissa ollakin.

Yhteyden liittoon olisi kiva saada kuntoon jos se kirjaidea lähtee matkaan. Hans Groop taisi oli peräti puheenjohtaja siellä?
306
Vpl
Posts: 761
Joined: Sun 11.3.2007 00.14
Location: Helsinki

Post by Vpl »

FIN931 wrote:Voin soitaa Blue Peteriin ja varata sieltä tilaa illaksi 9.10. Kuinhan monta meitä mahtaa tulla? Muistaako kukaan tarkemmin kuinka monta meitä viime syksynä oli (paitsi, lukumäärä oli kiitettävä)
Ja eikö ole niin, että aloitetaan klo 18:00?
Team Bra, Valentina FIN-916
Vpl
Posts: 761
Joined: Sun 11.3.2007 00.14
Location: Helsinki

Post by Vpl »

Pikagallup: mitä aiheita haluaisitte purjevalmistajan käsittelevän päättäjäisissä?
Team Bra, Valentina FIN-916
Erkka
Ylläpitäjä
Posts: 570
Joined: Sat 10.3.2007 03.01
Location: Espoo / Suomenoja
Contact:

Post by Erkka »

Kauden päättäjäisten aika ja paikka on nyt vahvistettu, eli tilaisuus pidetään aiemman keskustelun mukaisesti Blue Peterissä torstaina 9.10. klo 18.00 alkaen.

Kutsu ja ohjelma tuolla:
h-vene/hgaala2008.pdf

Ilmoittautumiset tähän viestiketjuun tai sähköpostilla erkka (at) h-vene.net.


Otan mielelläni vastaan vinkkejä ja/tai valokuvia esitelmääni h-veneen retkeilykäyttöön/varusteluun liittyen, ja toki kommentointi on paikanpäälläkin toivottavaa.

Tervetuloa!
Erkka
erkka (at) h-vene piste net
306
Posts: 1169
Joined: Sat 26.1.2008 01.25
Location: Hki
Contact:

Post by 306 »

Erkka wrote:erkka (at) h-vene.net.


Otan mielelläni vastaan vinkkejä ja/tai valokuvia esitelmääni h-veneen retkeilykäyttöön/varusteluun liittyen, ja toki kommentointi on paikanpäälläkin toivottavaa.

Tervetuloa!
Hieno homma. Laitetaankos kuvat suoraan omaan postiisi vai kuvagalleriaan? Muutamia kuvia keitinasennuksesta olisi, samoin voisin koittaa sadekuurojen välissä käydä räpsimässä kuvan mullistavasta fokkapeitteestäni.. :)

Jos jollakulla on jonkinmoinen painevesijärjestelmä veneessään (säiliö jossain, manuaalipumppu ja hana toisaalla) niin laittakaan Erkalle kuvia. Semmoisesta seuraavaksi haaveilen...

...onkos tilaisuudessa videotykki vai miten esiintyminen onnistuu?
306
Erkka
Ylläpitäjä
Posts: 570
Joined: Sat 10.3.2007 03.01
Location: Espoo / Suomenoja
Contact:

Post by Erkka »

Laittakaa kuvia ehkä mieluummin sähköpostilla, niin yleisö ei pääse katselemaan niitä puhki ennen esitystä. Videotykki on tarkoitus järjestää.
Erkka
erkka (at) h-vene piste net
Vpl
Posts: 761
Joined: Sun 11.3.2007 00.14
Location: Helsinki

Post by Vpl »

vpl ja koko valentinan bordelli osallistuu. Hyvä ilta tulossa. WB:ltä tulee asiantuntemusta esityksen muodossa vaikka kuinka. Lahden, Turun, Kokkolan ja Tampereen h-keisarit tervetulleita!!
Last edited by Vpl on Sat 4.10.2008 02.14, edited 1 time in total.
Team Bra, Valentina FIN-916
Vpl
Posts: 761
Joined: Sun 11.3.2007 00.14
Location: Helsinki

Post by Vpl »

Ja erillishuomautuksena! Harald ja koko FE83-foorumille kirjoittava porukka ovat tervetulleita! Erikoisnumerona illan päätteeksi voidaan järjestää luokkajaolla karhunpainia!
Team Bra, Valentina FIN-916
David
Posts: 79
Joined: Sun 11.3.2007 00.11
Location: Helsinki / Merihaka
Contact:

Post by David »

Kittwaken koko miehistö, eli minä ja Eve, tulemme.
Kristian
Ylläpitäjä
Posts: 169
Joined: Sat 10.3.2007 18.53
Location: Espoo / Suomenoja
Contact:

Post by Kristian »

vpl wrote:Erikoisnumerona illan päätteeksi voidaan järjestää luokkajaolla karhunpainia!
meitsi on aina mukana... siis gaalassa.
Team Bra, F18 Hobie Tiger
Hopeanuoli
Posts: 119
Joined: Mon 20.8.2007 22.21
Location: Helsinki
Contact:

Post by Hopeanuoli »

jepp, team bra on mukana kauden keisarigaalassa.
Team Bra - Fin-916 Valentina
Post Reply