Page 1 of 1

Käyttäjälista, venerekisteri

Posted: Mon 2.7.2007 22.08
by Erkka
Käyttäjälistan tiedot näkyvät sekä kirjautuneille että kirjautumattomille käyttäjille. Käyttäjälista toimii myös jonkinlaisena venerekisterinä.

hfoorumi/memberlist.php

Listan voi järjestää haluamansa sarakkeen perusteella klikkaamalla sarakkeen otsikkoa. Oletuksena lista järjestetään purjenumeron perusteella.
Jotta järjestäminen toimii oikein, tulisi seuraavia ohjeita noudattaa:
hwiki/Ohje:Ohje#Rekister.C3.B6ityminen_ ... j.C3.A4ksi

Ylläpito korjailee tietojen esitysmuotoa aina välillä, mutta jos viitsitte korjata/täydentää itse omat tietonne, niin kiitos siitä. Nuo aakkostus yms. ongelmat olisi nokkela koodaaja toki ratkaissut jotenkin viisaammin, mutta koitetaan nyt pärjätä tällä.

Ja toki minkään tietojen laittaminen näkyville ei ole pakollista, eli käytä vapaasti omaa harkintaasi siinä mitä haluat kertoa:) Henkilörekisteriselosteita tai vastaavia ei ole olemassa, mutta vastailen kyllä ongelmatilanteissa kysymyksiin :roll:

hWikissä oli aiemmin erillinen lista pääkaupunkiseudun veneistä, mutta se hukkui tietokannan hajoamisen yhteydessä muutama kuukausi sitten, ja sen ylläpitokin oli hiukan hankalaa. Eli näillä näkymin pääkaupunkiseudun venelista ei ole tulossa takaisin.