Page 1 of 1

h-vene.net ja Google

Posted: Tue 27.3.2007 18.27
by Erkka
Jos jollakulla on tietoa miten www.h-vene.net:in taustalla olevat phpBB-foorumi, MediaWiki-wiki ja Gallery2 -galleria saadaan indeksoitumaan tehokkaasti googleen, niin kuulisin mielelläni vinkkejä.

Tavoitteena on tietysti, että "h-vene" -haulla päästäisiin googlessa vähintään 2. sijalle heti h-vene.fi:n jälkeen (ja miksei ohikin). Tällä hetkellä löydytään sijalta 45 (vanha erkka.net/hwiki-osoite) ja sijalta 95 (www.h-vene.net).

Posted: Sat 22.9.2007 19.41
by Kristian
Pitkästä aikaan testailin niin haulla "H-vene" googlesta löytää tämän sivuston kuudentena sivuna, eli hakutuloksissa ensimmäiselle sivulle ollaan jo päästy. Pitää vaan jaksaa odottaa niin näköjään nousua tapahtuu. Päteeköhän sama kilpailumenestyksessäkin...

Posted: Sat 22.9.2007 20.17
by 239
Ymmärtääkseni google järjestää hakutulokset sivuille johtavien linkkien määrän ja laadun mukaan. Toisin sanoen mitä useammalta sivulta löytyy linkki tänne, sitä paremmalle sijalle päästään hakutuloksissa. Linkki on sitä laadukkaampi mitä korkeammalla linkittävä sivu itse on googlen arvoasteikolla, eli vaikkapa plaanaa.comista löytyvä linkki on todennäköisesti hyödyllisempi kuin tavalliselta "olen pekka ja minulla on kissa"-kotisivulta löytyvä linkki.

Posted: Thu 24.1.2008 00.15
by Make
Mun sivuilla on linkki tänne..;) Se tuskin hirveesti kuitenkaan ole mitään auttanut.