Gastia etsitään Kuopiossa

Haluatko purjehtimaan h-veneellä tai puuttuuko sinulta miehistöä? Haluaisitko kokeneemman h-venepurjehtijan opettamaan sinua tai haluaisitko itse opettaa muita? Ilmoita täällä!

Moderator: Kristian

Post Reply
FIN821
Posts: 2
Joined: Mon 6.8.2007 14.13
Location: Kuopio / Pirttiniemi /KuoPS

Gastia etsitään Kuopiossa

Post by FIN821 »

Tervehdys!

Olemme lähdössä liikkelle H-vene projektin parissa tarkoituksena kisailla muutamat kiinnostavimmat kisat per kesä. Kyseeseen tulevat siis SM:t, Päitsikka ja lähivesien arvokisat, ellei nälkä sitten kasva syödessä. :wink:

Porukasta puuttuu yksi, jolle luonnostaan lankeaisi ehkäpä nuo keulagastin hommat. Toiminta ei tule olemaan ryppyotsaista yrittämistä, vaan koetetaan päästä nauttimaan hyvistä fiiliksistä mainion harrasteen parissa. Aiempi kokemus purjehduksesta olisi suotavaa, kevytvenekokemuksesta ja spinnun käpistelytaidoista plussaa. Treenien kannalta Kuopion läheinen sijainti on melkeinpä välttämättömyys. Kuopiosta löytyy nyt todistettavasti hyvää sparrausporukkaa, minkä puuttuminen on aiemmin ollut aika tehokas este.

Ennestään porukassa on kisakokemusta aina oppareista alkaen erilaisissa tehtävissä ja erilaisissa veneissä, jopa H-MM kisoja myöten.

Pistä tiedustelut tulemaan tuohon veneen postilootaan ja koetetaan päästä vesille ihmettelemään vielä näillä sulilla.

-Juha-
Post Reply