Etusivu

Kohteesta hWiki
Versio hetkellä 11. kesäkuuta 2017 kello 15.01 – tehnyt Eadmin (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Yla.jpg

hWiki toivottaa tervetulleeksi alati laajentuvan H-veneitä käsittelevän artikkelikokoelman pariin!


Artikkelit on ryhmitelty luokkiin aihepiirin mukaan. Eri aihepiirit löytyvät valikosta vasemmalla.

hWikiin voi myös tehdä omasta veneestään vene-esittelyn, jonka yhteyteen voi liittää tietoa vaikkapa tutuista retkikohteista tai kilpailumenestyksestä vaikkapa hFoorumin keskustelujen pohjaksi. hWikin artikkeleita voi selata myös hakusanojen avulla hWikin hakukoneessa.

hFoorumi tuo sivuston käyttäjien laajan tietotaidon käytettäväksesi kysymällä rohkeasti neuvoja. Useimmista hWikiin liittyvistä aiheista on käyty keskustelua aiemmin. Nopeimmin tiettyä hakusanaa käsittelevät keskustelut löytyvät hFoorumin hakukoneella.

hGalleria on kuvagalleria, jonne käyttäjät voivat laittaa purjehduskuviaan muiden katseltaviksi. hGalleriassa on myös luultavasti Maailman laajin H-kuvarekisteri, jonka kartuttamiseen ovat kaikki käyttäjät tervetulleita! hGalleriaa voi käyttää myös selventämään hFoorumin keskusteluita kun tuhat sanaa on helpompi korvata hyvällä kuvalla.


H-vene.netin hyötykäyttö vaatii rekisteröitymisen, minkä jälkeen pääset osallistumaan keskusteluihin ja sivuston kehittämiseen sekä saat sähköpostiisi tiedon seuraamiesi keskusteluiden päivittymisestä.

Tervetuloa mukaan yli viidensadan käyttäjän joukkoomme!

  • Seuraa päivityksiä RSS-syötteiden avulla! Ohjeet

Ala.jpg